19/04/21

Výročí

 Přátelé,

přesně před šesti měsíci jsem zde napsala první příspěvek. Chtěla bych vám všem poděkovat za přízeň a všechny krásné komentáře, které rozradostňují každý můj den, když si je přečtu. Do dalšího půlroku bych tomuto blogu přála, aby stále měl své příznivce a aby mne, jeho autorku, napadaly stále nové nápady na to, co tvořit.

Minulý týden jsem neměla moc času ani nálady psát. Za to se moc omlouvám, snad vám to nevadí. Na příští měsíc plánuju trošku "zvolnit" a zaměřit se spíš na kvalitu příspěvků, než na pravidelný rozvrh.

Asi jsem mohla napsat něco zajímavějšího, delšího. Ale víte co? Každý "významný" den nemusí být vyčerpávající a přehnaný. Na druhé straně, příští středu to bude významný příspěvek.

Mějte se krásně,
Vaše Adéla

....

Dnes mě nenapadá žádná písnička, ale jak říkám, ve středu to vynahradím.

8 komentářů:

  1. Gratuluji k prvnímu půlkulatému výročí.
    Ráda k Tobě nakukuji. Jsi šikovná slečna.
    Pěkné dny, Adélko!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju moc! Tvůj blog je také moc pěkný :)
      Měj se krásně,
      A.

      Vymazat
  2. Adélko, tak to by chtělo oslavičku, jen kdyby to bylo tak jednoduché. Myslím na tebe a Verču každý den.Já jsme měla nedávno už sedm let a taky to rychle uteklo, tobě i tvému blogu přeji dlouhý, veselý a plodný život.babina Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na tebe myslím, už bych tě ráda zase viděla. Děkuju moc za podporu, tobě taky přeju ještě spoustu krásných blogových let.

      Vymazat
  3. Adélko,také já k Tobě ráda chodím na návštěvu.Jsi šikovná a ať Ti to stále tak pěkně píše.Abychom měli co číst!Jinak chápu,že ne vždy je nálada na blogování,já taky někdy nemám náladu,tak prostě pc nezapnu a dá se s tím žít!Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, děkuju ti moc! To, co říkáš, je pravda, někdy nálada prostě není.
      Měj se hezky :)
      A.

      Vymazat
  4. Adélko, gratuluji k prvnímu půlkulatému výročí. Ráda na Tvůj blog chodím. Ať Tě psaní stále baví.

    OdpovědětVymazat