01/03/21

Prázdniny

Přátelé,

prvního března dva tisíce dvacet jedna. Už? Vždyť před chvílí jsme slavili silvestr! Tento třetí měsíc bude asi náročný, ale i zajímavý...

Od prvního do pátého má Praha 6-10 (čili i naše škola) prázdniny, bohužel však v domácí formě. Měli jsme v plánu jet s rodiči na hory do Pece pod Sněžkou, z toho úplně sešlo. Zůstali jsme tedy doma, máme však nějaké plány, abychom se nenudili.

Zatím jsme nic moc nedělali, jediná zajímavost se stala včera: viděli jsme se ještě s babičkou (včera se to ještě mohlo) a večer jsme se na můj popud podívali na představení Brouk v hlavě z roku 1969.

Další plány na tento týden jsou: procházky, návštěva některých pražských hřbitovů a pak také hraní deskových her. Doufám, že si i přes opatření budou všichni moct užít co nejlepší chvíle.

Přeju vám zdraví, štěstí a optimismus do příštích dní,
Vaše Adéla

12 komentářů:

  1. Adél, ta, i když krátká, návštěva mě moc nadchla a jsem tomu ráda, že jsme se mohli vidět.Užij si prázdniny,i když nemůžeš na hory. Pozdravuj doma, hlavně V.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, bylo to super.
      Mějte se v Neratovicích hezky!
      A.

      Vymazat
  2. Babička byla určitě moc ráda, že vás mohla vidět. Užij si prázdniny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně byla, moc hezky jsme si popovídaly :)
      Hezké dny!

      Vymazat
  3. Moc krásně jsi to napsala. Pěkné prázdniny!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Adélko,užij si prázdniny.My jsme dlouhé roky jezdili do Pece.když byli kluci ještě malí.Teď jsem tam dlouho nebyla a snad se ještě někdy podívám.No situace je bohužel taková jaká je,tzn.že hodně dětí bude o prázdninách buď doma,nebo jen okolo svého bydliště.Napsala jsi to moc hezky,musíme věřit,že bude líp!Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Peci je to super, snad tam co nejdřív budeme moci jet. Děkuju moc za pochvalu :)
      Přeju krásné dny a doufejme v to nejlepší!
      A.

      Vymazat
  5. Adélko, takže jste vlastně místo v Peci jen za pecí! děda LK

    OdpovědětVymazat
  6. Je dobře, že i když původní plán není možné uskutečnit, víš jak si prázdniny i tak užiješ. Tak ať všechno v pohodě vyjde.
    Pěkné dny !
    Hanka

    OdpovědětVymazat